Followers

Saturday, 10 May 2014

Temptation of wife

Alahai... nak tggu isnin lama nya.... si Heidi (ikan goreng) si Marcel (lemau) Angeline bila la nak jadi cantik menarik... kesian kan si angeline tu... cik eda klu boleh masok tb mmmm malas nak ckp byk sesapa je yg kacau angeline tu mmg kene penumbok ngan cik eda ni... haha (terlebih emo pulak) Heidi tu klu la boleh kte kerat dia halus2 mmg sedap bg ngan ikan2 jos ikan2 emas makan kenyang dorg kan...hehe mood: waa cik eda dah membuak2 idea ni da x sabar nak menaip sbb da lama tggl kan keje menaip ni haha tggu eh byk lagi idea sebenarnya tp cik eda byk keje lain jgk yg nak di settlekan haha ada masa kte cite lg....

8 comments:

Norhasniza Khalid said...

selamat menonton cik eda.. :)

dzulnaida ibrahim said...

haha... selamat menonton jga ye norhasniza khalid

Che Rosliza Che Mat said...

Singgah dan follow sini...

Tashira Sha said...

sama lah kite kak. haha. geram sesorang tengok cerita tu.

cikmisi leen said...

haha! slamat mnonton .. tak tngok pom lagi cite neh.. best ke? hehe

Cik Hafizah Nurani said...

done follow..nice entry..
visit n follow my blog too at http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

Alia Az said...

best cerita tuuu ,,, !!! i like ! hehehe , tunggu Angeline balas dendam je kat heidi tuu ,, hehe , btw done follow #46 .. :)

dzulnaida ibrahim said...

Sama sama kite tggu 3pm nanti ye haha kalau tak sempat tengok boleh tengok kat tonton.com haha