Followers

Wednesday, 14 May 2014

Berita Gembira...

Assalamualaikum... Cik eda sepikan beberapa harini.... seharian ni cik eda try nak bukak internet tapi tapi tetap tak berjaya huhu Cik eda sambung le buat keje lain. Beberapa harini cik eda cukup bz dgn kerja cik eda cewah haha rezeki jangan di tolak musuh jangan dicari ye ke dok...haha Ok mai cik eda kongsi sikit cik eda dapat bite gembira awal pagi tadi... mak bapak cik eda dari sarawak nak datang...yehaaaa...!!! Dah lama tak jumpa mak bapak bulan lepas dan sebelum ni ada jumpa bapak je walau sekejap dia turun kl cik eda pegi sana dia turun singapore cik eda jemput dia kat larkin hehe.... Mak..... esok kite jumpa eh.... lama tak jumpa rindu sangat sangat....ahaa... mesti banyak cite kan bila anak beranak dah lama tak berjumpa... In shaa allah cik eda akan sentiasa update blog haha selit selit cite bila ada idea datang... Minggu ni bapak ada keje la tu kat stadium larkin hehe cik eda pun ape lagi ekot ler Sekian eh cite cik eda kongsi sama sama cite gembira... cite panas cite sedih belum terluang masa ni nak mengarang in shaa allah cik eda akan karang juga satu ketika nanti... bukan ape just nak share ngan minta pendapat kawan kawan harap harap kawan kawan sporting ngan ikhlas bila bagi pendapat nanti tak nak le emo emo ye kawan kawan... haha...

1 comment:

Cik Itah@RRP said...

salam. ok..sy tunggu update seterusnya :)