Followers

Saturday, 17 May 2014

Bai Bai Mak....

Assalamualaikum.... Cik eda mood sedih ni mak da balik huhuhuuuuuu bila lagi dapat jumpa mak kan.... Sedih macamana sekalipun cik eda tetap kene teruskan hari hari cik eda tanpa mak disisi cik eda sentiasa doakan mak sentiasa dalam keadaan sihat walafiat sentiasa... Mak... in shaa allah panjang umur murah rezeki kite pasti akan jumpa lagi... datang sekejap lebih baik dari x jumpa langsung kan.... kalau ekotkan bapak mak balik ahad tapi bapak x dapat tukar tiket... kesian nasib baik cik eda ni cepat dan cekap sebabnya sampai kat epot cik eda cepat cepat request kerusi roda untuk mak dan minta staff Airasia bawa mak cik eda sampai dalam kapal terbang ang make sure sampai kuching ada staff juga yang akan iringi mak... kalau x tau lah macamana cik eda nak complain nanti... bayar ape... Yang penting nanti mak akan selesa datang sini lagi walau guna kerusi roda cik eda akan buat yang terbaik untuk mak janji mak selesa dan rasa happy.... Back to normal life buat kami di sini ...... tata titi tutu....huhuhuuuu sedih lagi ni....huwaaaaaa :'(

2 comments:

Sal Bee Yah said...

semoga mak Cik Ida sihat dan panjang umur ye...amin

timm_bill said...

rajin parents mlwat ank2..timm pun skng ni tgh homesick..huhu..rindu mak..